ASW Autoschade Winterswijk


Tinbergenstraat 46 7102 JL Winterswijk
0543-535322 Klik om te bellen

Over ASW Autoschade Winterswijk

ONGEACHT WELKE VERZEKERING KUNT U BIJ ONS TERECHT
Welkom bij Autoschade Winterswijk, een schadeherstelbedrijf gericht op personenauto’s en bedrijfswagens. Autoschade Winterwijk is een Focwa bedrijf met enthousiaste medewerkers. U bent bij ons verzekerd van goed opgeleid personeel, een optimale bedrijfsuitrusting, 4 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en altijd een uitstekende services.

Als geen ander weet Autoschade Winterswijk welke ongemakken een autoschade met zich mee kan brengen. Daarom is ons bedrijf er niet alleen op gericht om uw auto vakkundig te herstellen, maar ook om u van alle lasten en zorgen te bevrijden.

Persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers staan ook voor u klaar om te helpen bij het invullen van schadeformulieren en het vaststellen van een schadebedrag. Dit alles vanzelfsprekend onder het genot van een kopje koffie. De contacten met uw tussenpersoon, verzekeringsmaatschappij en de schade-expert worden volledig door ons verzorgd. Wij nodigen u uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Graag laten wij u zien hoe er bij Autoschade Winterswijk gewerkt wordt. Neem eens een kijkje in onze werkplaats waar uw auto met zorg behandeld wordt!

ASW Autoschade Winterswijk in het kort

Diensten

Grote reparaties
Kleine reparaties
Lakken
Ontroesten
Schadecalculatie
Tuning
Uitdeuken

Leenauto beschikbaar

Ja

Onze locatie

ASW Autoschade Winterswijk


Tinbergenstraat 46 7102 JL Winterswijk
0543-535322 Klik om te bellen