Autoschade Friesland


Mr W M Oppedk van Veenwg 22a 9251 GA Burgum
0511-464455 Klik om te bellen

Over Autoschade Friesland

Kwaliteit in universeel schadeherstel, service en persoonlijke betrokkenheid bij de opdrachtgever. Dat is waar het bij Autoschade Friesland om draait.
Met vestigingen in Leeuwarden en Burgum behoort Autoschade Friesland tot de middelgrote autoschadeherstelbedrijven van Friesland. Voor zowel particulieren als voor bedrijven biedt Autoschade Friesland een oplossing bij alle schadegevallen.
Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schadeherstel, gecombineerd met een proffesioneel uitgeruste werkplaats met de modernste herstel- en uitdeukapparatuur repareren wij uw auto op een zeer vakkundige manier. Wij zijn erkend reparateur voor de meeste verzekeringsmaatschappijen voor zoals o.a. Univé, Schadegarant, Topherstel en AutoSchadePartner. Maar ook voor nagenoeg elke andere organisatie. lease-, verzekeringsmaatschappij of particulier kunnen wij het herstel verzorgen.

Ook is ons bedrijf al jaren ISO gecertificeerd, zodat u verzekerd bent van een uitstekende kwaliteit van het schadeherstel.

Overige diensten:
- Schadeherstel personenauto's
- Schadeherstel lichte bedrijfswagens
- Schadeherstel oldtimers
- Glasreparatie/vervanging
- Spotrepair
- Spuiten van losse (auto/motor) delen

Verder kunnen wij in de meeste gevallen gratis vervangend vervoer bieden tijdens de reparatie, ook halen en brengen van uw voertuig is bespreekbaar.


U kunt ten alle tijde langskomen of bellen voor een gratis advies.

Autoschade Friesland in het kort

Diensten

Grote reparaties
Kleine reparaties
Lakken
Schadecalculatie
Uitdeuken

Leenauto beschikbaar

Ja

Hoofdmerk

Alle merken

Onze locatie

Autoschade Friesland


Mr W M Oppedk van Veenwg 22a 9251 GA Burgum
0511-464455 Klik om te bellen