Hurkmans Autoschade B.V.


Eisenhowerweg 29 5466 AB Veghel
0413367556 Klik om te bellen

Over Hurkmans Autoschade B.V.

Autoschade
Wat moet u doen bij autoschade? Neem direct contact met ons op.
Autoschade Hurkmans zorgt dat alles vakkundig verloopt !

Kwaliteit, service, gratis leenauto en 4 jaar garantie !

Een kwestie van vertrouwen. Bij schade aan uw auto moet u volledig kunnen vertrouwen op het vakmanschap en de mentaliteit van uw reparateur. Ook dat wat u niet ziet moet perfect in orde gemaakt worden. Op Autoschade Hurkmans kun u altijd rekenen vanuit een jaren lange ervaring (circa 35 jaar) en met behulp van de modernste apparatuur en hulpmiddelen bieden wij u de maximale service rondom de reparatie. Niet voor niets zijn wij een begrip in de regio.

Werkwijze
In onze moderne werkplaats repareren wij elk merk. Onze werkzaamheden zijn het leveren van onderdelen, de- en montagewerkzaamheden, het verrichten van plaatwerkwerkzaamheden en het spuiten van auto's in elke gewenste kleur. Tevens wordt met watergedragen lakken gespoten wat zeer milieuvriendelijk is.
Autoschade Hurkmans is een gecertificeerd regio-bedrijf die zich al circa 35 jaar bezighoudt met schadeherstel aan personen- en bestelauto's. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven, particulieren, lease-maatschappijen, bedrijven en instellingen.

repairSHOP
Het gebeurt helaas zo vaak: even niet opletten bij het inparkeren of wegrijden,iets te enthousiast het portier opengooien en... een kras of deuk in uw auto. Heel vervelend, die lelijke krassen op uw mooie wagen. Daarom is het zo prettig dat er nu eindelijk de repairSHOP is. Want de repairSHOP is een herstelmethode die speciaal ontwikkeld is voor kleine beschadigingen. En het mooiste is, de repairSHOP is niet duur! Breng uw auto bij ons langs en u zult zien dat de klus in de meeste gevallen snel geklaard is. En dat alles tegen een aantrekkelijke prijs. De repairSHOP is een prachtig systeem dat een perfect resultaat geeft. Dus laat die krassen niet langer zitten maar maak een afspraak of kom gewoon even langs.

Foto's

Hurkmans Autoschade B.V. in het kort

Diensten

Aircoservice
Grote reparaties
Kleine reparaties
Lakken
Schadecalculatie
Uitdeuken
Verkoop van onderdelen

Leenauto beschikbaar

Ja

Hoofdmerk

Alle merken

Onze locatie

Hurkmans Autoschade B.V.


Eisenhowerweg 29 5466 AB Veghel
0413367556 Klik om te bellen