Schadenet Bathoorn


Dwazziewegen 9 9301 ZR Roden
050-5016498 Klik om te bellen

Over Schadenet Bathoorn

Schadenet Bathoorn richt zich op het herstel van schades aan personenauto’s en lichte bedrijfswagens, daarbij maakt de leeftijd, de grootte of het merk niet uit. Tijdens het schadeherstel aan uw auto in de werkplaats werken we met de laatste technische apparatuur en het beste watergedragen laksysteem (Spies Hecker). Het personeel doet er alles aan om uw schade te herstellen zodat de auto er als nieuw uitziet. Het wassen van de auto én het afhandelen van uw schade met de verzekeringsmaatschappij of leasemaatschappij mag daarbij niet ontbreken. Een complete en snelle afwikkeling van uw schade staat centraal.

Wij zijn lid van de FOCWA hetgeen betekend dat er op uitgevoerde werkzaamheden een garantie geldt van 4 jaar. Wij zijn ISO:9001 en ISO:14001 gecertificeerd. Daarnaast wordt Schadenet Bathoorn erkend door de Stichting Duurzaam Repareren en Erkend Duurzaam. 

Locatie vestiging / bereikbaarheid vestiging:
Schadenet Bathoorn bevindt zich in Roden aan de Dwazziewegen 9. U bent van harte welkom in Roden voor een schadecalculatie, meer informatie of een afspraak voor reparatie. Te allen tijde, 7 dagen per week, 24 uur per dag, kunt u contact met ons opnemen.

Foto's

Schadenet Bathoorn in het kort

Diensten

Grote reparaties
Kleine reparaties
Lakken
Schadecalculatie
Uitdeuken
Verkoop van onderdelen

Leenauto beschikbaar

Ja

Hoofdmerk

Alfa Romeo
Alle merken
Audi
Bentley
Bmw
Chevrolet
Chrysler
Citroen
Corvette
Daewoo
Daihatsu
Daimler
Dodge
Ferrari
Fiat
Ford
Honda
Hummer
Hyundai
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Lancia
Land Rover
Lexus
Lotus
Maserati
Mazda
Mercedes-Benz
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Pontiac
Porsche
Renault
Rolls-Royce
Rover

Onze locatie

Schadenet Bathoorn


Dwazziewegen 9 9301 ZR Roden
050-5016498 Klik om te bellen